EEN AMBACHTELIJK VERHAAL
EEN OVERHEERLIJK VERHAAL 
Sweets & gifts!

Ontdek elk hoofdstuk van het heerlijke verhaal van Chapter Chocolate – premium chocolates, sweets & gifts. Elk hoofdstuk is ambachtelijk gemaakt door onze chocolatiers met hoogwaardige ingrediënten om hemels genot na te streven met een vleugje elegantie.

Ons verhaal is ambachtelijk, daarom zijn de uitstraling van de producten en de samenstelling van ons assortiment altijd onderhevig aan veranderingen. Zo kunnen we al onze producten de kwaliteit en passie geven die ze verdienen.

Bij Chapter Chocolate geloven wij dat de perfecte truffel alleen kan worden gemaakt met de allerbeste duurzame chocolade. Dat is waarom we uitsluitend gebruik maken van UTZ gecertificeerde chocolade. UTZ staat voor duurzame landbouw en betere kansen voor de boeren, hun gezinnen en onze planeet.

Omdat we geven om de wereld en mensen, bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans. 
 

Samen kunnen we de wereld stukje voor stukje (chocolade) verbeteren!

 

ROMANTIC ROSE

ONTMOET
CHAPTER ONE

Onze klassiekers. Ambachtelijk bereide chocoladetruffels met klassieke smaakcombinaties als inspiratie, maar met hier en daar een verrassende ‘twist’. De hoofdrolspelers in dit hoofdstuk zijn o.a. de gebruikelijke noten, vruchten, karamel, marsepein, maar ook bijzondere ingrediënten als groene thee, zoethout en gember. Een overheerlijke combinatie van vertrouwd en verrassend! 

 
CHAPTER TWO

Een liefdesverhaal. Bloemen en chocolade zijn voor elkaar gemaakt. Een voorzichtige flirt bloeide uit tot tien prachtige chocoladetruffels, gemaakt van de fijnste chocolade en echte bloemen en bloemproducten. Romantiek, kleur en natuur staan centraal in dit hoofdstuk. 

 
CHAPTER THREE

Maak kennis met de overheerlijke en feestelijke karakters uit onze Wine & Spirits Collection. Elegante chocoladetruffels gemaakt met uiteenlopende, exclusieve dranken. Wijn, champagne, bier en rum… om er een paar te noemen. Dit hoofdstuk is gegarandeerd een feestje. Proost!

 
 
 

ADDRESS

Chapter Chocolate

Franciscusweg 14

1216 SK Hilversum

The Netherlands

Betaalmethodes webshop:
- iDEAL
- Creditcard

 

K.v.K. 67090591

BTW nr. NL856826492B01

 

HOURS

 

OPEN DAILY (OFFICE)

9AM-5PM

MAILING LIST

©2018 by Creative Avenue B.V.. Proudly created for Chapter Chocolate.